Info

Let op. Aangezien de Geboortejaar Shirts op bestelling worden geproduceerd vervalt, zoals staat vermeld in artikel 10.6, het herroepingsrecht.

Lees hier onze
algemene voorwaarden
privacyverklaring

Prints

Alle prints op deze site zijn door ons zelf ontworpen en zodoende alleen bij ons verkrijgbaar. We drukken deze prints  met flex folie. Flex folie is een sterke en elastische folie, waarvan we met een hittepers een dun laagje onder hoge temperatuur en ferme druk op het shirt persen. Deze folie is stretchbestendig en verkleurt of vervaagt niet. Voor de flex folie is het aan te raden shirts binnenstebuiten te keren alvorens ze te wassen. Uiteraard raden we ook met nadruk af de print met een heet strijkijzer aan te raken, dus tijdens het strijken kan het shirt het best binnenstebuiten gekeerd blijven. 

Mocht je opzoek zijn naar een specifieke print of iets persoonlijks willen, dan ontwerpen we ook graag een customized shirt voor je.

Shirts

De shirts die wij bedrukken en leveren zijn van het merk Gildan. Dit merk is al geruime tijd wereldwijd marktleider, en niet voor niets. De shirts zijn van 100% katoen en vallen een tikje groot. Bekijk daarom voor de zekerheid de tabel met afmetingen. Een link hiernaar vind je bij elke productomschrijving.

Levertijd

Omdat de Geboortejaar Shirts op bestelling worden geproduceerd, zijn onze levertijden langer dan van winkels die direct uit voorraad leveren. Wij streven er naar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen na betaling te verzenden. Dat wil zeggen dat u de bestelling met 6 a 7 werkdagen in huis hebt.  Mochten er zich echter problemen voordoen waardoor de levering vertraging oploopt, laten wij u dat altijd bij voorbaat even weten.

Ontevreden 

Wij besteden veel zorg aan het produceren van onze shirts. Mocht u desalniettemin toch niet tevreden zijn met het u toegezonden product, kan u deze voldoende gefrankeerd naar ons retourneren. Wanneer ook wij tot de conclusie komen dat het product niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, vergoeden we de porto kosten en produceren we uw bestelling opnieuw. 

Disclaimer

Ondanks dat we onze website zorgvuldig up to date proberen te houden, is het altijd mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op geboortejaarshirts.nl wordt verstrekt kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Voor eventueel genomen beslissingen of gemaakte fouten door gebruik van deze informatie zijn wij niet aansprakelijk. Wij behouden ons het recht voor, om te allen tijde informatie van de website te verwijderen dan wel te veranderen. Www.geboortejaarshirts.nl is voor eenieder toegankelijk. Mochten er teksten of afbeeldingen op de site te vinden zijn die minder geschikt zijn voor een bepaalde bevolkingsgroep, dragen wij hier geen verantwoording voor.

Mocht u van mening zijn dat een bepaalde print u of uw bedrijf beschadigd, neem dan contact met ons op. Indien we ons in uw standpunten kunnen vinden zullen we de desbetreffende print van de website verwijderen.